У Motorola думають, що ми купимо складаний Razr за 1500 доларів

Компанія збирається випустити свій смартфон вже через пару місяців, але з усіх його нюансів зараз відома тільки ціна

Вже довгий час ми не чули ніяких нових подробиць про повернення бренду Motorola Razr і їх складний смартфон. Свіжі витоки говорять про те, що чекати нам залишилося недовго і новий RAZR компанія покаже протягом декількох місяців. Однак найбільшою темою для обговорення, пов’язаною з цим смартфоном, є ціна. За повідомленнями інсайдерів, вона становитиме 1500 доларів.

Варто відзначити, що пристрій не буде мати якихось флагманських характеристик. Судячи з чуток, в ньому не буде ні продуктивного процесора, ні потужної батареї. Швидше за все, випускаючи новий RAZR, компанія робить ставку на його унікальний дизайн. Точні розміри пристрою поки невідомі, але останні рендери показують збільшений основний дисплей і екран для повідомлень зовні. Це не дозволить користувачам пропустити щось важливе, поки телефон закритий. І, тим не менш, важко уявити, хто захоче купити цей пристрій за ціною вище, ніж у iPhone XS Max в топової конфігурації.

Навіть якщо уявити, що вибір може припасти на RAZR через незвичайний форм-фактор, поки незрозуміло, як все це буде працювати. Сподіваємося, ми отримаємо більше інформації про характеристики пристрою найближчим часом. Запуск його продажів в Європі може відбутися ближче до початку 2020 року.

Крім цього, компанія Motorola не так давно анонсувала ще один смартфон. Пристрій буде називатися Motorola One Action і, за заявами виробника, буде записувати відео не гірше, ніж популярні екшн-камери. На задній панелі девайса буде три камери, одна з яких виявиться ширококутною. Саме на неї компанія і робить акцент, порівнюючи якість зйомки зі знаменитими камерами GoPro.


Не пропустіть