Відомий блогер назвав найнадійніші моделі смартфонів: топ-3

AMSTERDAM, NETHERLANDS - SEPTEMBER 8: The replacement of the battery, one of ten components of the Fairphone 5, the world’s first customer repairable mobile phone, is showed on September 8, 2023 in Amsterdam, Netherlands. Fairphone say their products encourage repair and re-usage of cellphones to lower their ecological footprint and contribution to e-waste, by making it easy and affordable for customers to fix their mobile phone in case of breakdown of a part, such as a screen, battery or camera. (Photo by Michel Porro/Getty Images)

Хто не хоче, щоб його смартфон був надійним та легко ремонтувався? Саме ці характеристики є вирішальними у виборі телефона, адже це збереже власнику гроші та нерви.

Ютубер JerryRigEverything, який прославився тим, що знищує техніку і знімає це на відео, розповів про власний топ смартфонів. Він склав його за 2 критеріями – ремонтопридатність та надійність.

Найкращим, на його думку, за легкістю ремонту смартфон – це Fairphone 5. Це не дуже популярна в Україні модель, але він доволі продуктивний та має хороші характеристики. Його легко ремонтувати, озброївшись викруткою та купивши необхідні запчастини у виробника.

Другий смартфон, який легко ремонтується, – це Google Pixel 8 Pro. Натомість відомий ASUS ROG Phone 7 Ultimate майже не піддається ремонту.

Кращим з точки зору надійності ютубер називає Google Pixel 7a. Він оснащений корпусом з полікарбонату, співмірним за міцністю за метал. А складаний Google Pixel Fold він не рекомендує, адже смартфон легко ламається і згинається.