Twitter додасть транскрипцію для голосових твітів

В червні цього року Twitter запустив голосові твіти тривалістю до 140 секунд. Після цього в Мережі з’явилося безліч звинувачень через те, що можливістю можуть скористатися не всі. Тепер компанія заявила, що виправить це, додавши для голосових твітів транскрипцію.

Після того, як голосові твіти перейшли на етап тестування, критики відзначили, що розробники повинні також додати для них транскрипцію, як того вимагає федеральний закон. Після цього Twitter несподівано визнав, що у нього немає спеціальної групи із забезпечення доступності функцій —замість цього в компанії покладаються на співробітників, які виділяють додатковий час для роботи над цим.

2 вересня сервіс повідомив про появу команди, яка буде займатися просуванням доступності продуктів Twitter. Тоді ж сервіс повідомив, що планує додати автоматичні субтитри до аудіо і відео на своїй платформі до початку 2021 року.

Коли на платформі з’явиться транскрипція голосових твітів, невідомо. Однак ми знаємо, що голосові повідомлення для користувачів Android стануть доступні десь у 2021 році.