Одночасна публікація в Facebook і Instagram стала реальністю

Facebook почав тестувати Центр облікових записів (Accounts center). Ви зможете використовувати його для одночасної публікації історій в Instagram і Facebook.

Accounts center дозволить користувачам синхронізувати дані в соцмережах. За допомогою нової функції користувачі зможуть одночасно публікувати пости і історії в Facebook і в Instagram. Існує також опція єдиного входу, яка, за словами Facebook, спростить процес входу в різні служби і відновлення облікових записів.

Якщо ви дійсно синхронізуєте Instagram і Facebook в Центрі облікових записів, у вас з’явиться можливість синхронізувати своє ім’я і зображення профілю. Якщо ви зміните ім’я користувача на Facebook, наприклад, воно автоматично зміниться і в Instagram. Однак підключення акаунтів в Accounts center не є обов’язковим.

Пізніше цього року компанія також додасть до Центру облікових записів в США опцію Facebook Pay. Користувачі зможуть ввести свою платіжну інформацію один раз і використовувати її для покупок або пожертвувань і в Instagram, і в Facebook.