TikTok тепер доступний для Apple Vision Pro

YouTube ще не має офіційного додатка для Apple Vision Pro, але зараз він працює над ним – після того, як спочатку взагалі відмовився від цього. Однак незрозуміло, коли це може статися.

Тим часом TikTok із задоволенням їсть обід YouTube, а також претендує на звання “Першого!” між ними двома. Починаючи з сьогоднішнього дня, офіційний додаток TikTok доступний для Vision Pro, тож тепер ви можете проводити години й години щодня, прокручуючи відео, але з ефектом занурення.

Тільки будьте обережні, щоб не переборщити із зануренням – TikTok вже відомий тим, що п’ять годин на телефоні здаються п’ятьма хвилинами, ми не можемо уявити, як це буде на гарнітурі, тим більше, що у вас немає очевидного індикатора часу на ній. Тому не дивуйтеся, якщо ви плануєте відкрити TikTok на кілька хвилин, а потім виявите, що повністю заряджений акумулятор вашої гарнітури Vision Pro розрядився, хоча за весь цей час ви так і не вийшли з TikTok.

TikTok фактично випередив YouTube та Netflix, коли вони проігнорували Vision Pro. Цікаво з’ясувати, чи стане споживання контенту з соціальних мереж одним з основних варіантів використання Vision Pro – зрештою, це те, для чого телефони використовуються найчастіше в наші дні, тож чому б і ні?