Samsung Galaxy S24 FE може з’явитися на ринку вже цього літа

Samsung випустила Galaxy S23 FE у жовтні минулого року, приблизно через вісім місяців після інших моделей Galaxy S23, і після періоду, коли не було жодної моделі FE (не було S22 FE). Тепер, коли лінійка FE повернулася, Samsung, очевидно, не збирається відмовлятися від неї знову, і вже працює над Galaxy S24 FE.

Згідно з новим звітом з корейського офісу компанії, Galaxy S24 FE вийде на ринок цього літа. Це набагато раніше, ніж будь-яка інша модель FE до нього, і це буде набагато раніше, ніж запуск сімейства, яке не є FE, – серія S24 була випущена в січні.

Якщо це правда, то захід Samsung Unpacked, який, за чутками, відбудеться на початку або в середині липня, може бути неймовірно насиченим – тобто, анонсами. Ми вже чекаємо на Galaxy Z Fold 6 (яких може бути дві моделі, а не одна), Flip 6, повний анонс Galaxy Ring, нове сімейство Galaxy Watch 7, а тепер навіть S24 FE може приєднатися до цієї досить багатолюдної вечірки.

Інформація надходить з джерел ланцюжка поставок в Кореї. Точніше, від компанії, яка виробляє деякі компоненти дисплея для майбутнього Galaxy S24 FE, яка стверджує, що вже розпочала масове виробництво компонентів, які вона постачає, напередодні літнього релізу моделі.

Обсяг виробництва планується вже “в мільйонах”, тож, очевидно, Samsung вважає, що S24 FE буде досить успішним. Згідно з повідомленням, він, звичайно ж, буде оснащений OLED-дисплеєм, який буде оточений тонкими рамками.