Samsung Galaxy M55 стане найтоншим телефоном у серії

Samsung Galaxy M55 був помічений на Geekbench ще в листопаді 2023 року. Цього року він з’явився в базах даних органу BIS, сертифікаційної платформи FCC та консолі Google Play. Ці списки свідчать про те, що йому не знадобиться багато часу, щоб вийти з підпілля. Мукул Шарма (Mukul Sharma) розкрив ключові деталі про M55 у своєму дописі на X.

За словами Шарми, Galaxy M55 буде оснащений чипсетом Snapdragon 7 Gen 1 і 12 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, Шарма стверджує, що пристрій стане найтоншим телефоном M-серії від бренду.

Очікується, що Galaxy M55 буде доступний у чорному та синьому кольорах. Раніше на цьому тижні інсайдер вперше показав синю версію Galaxy M55. Тепер він опублікував ще кілька зображень, щоб продемонструвати тонкий дизайн пристрою.

З раніше побачених списків Play Console та Geekbench стало відомо, що пристрій буде оснащений чипсетом Snapdragon 7 Gen 1 та 8 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що він працюватиме під управлінням ОС Android 14 на базі One UI 6. Екран пристрою, як очікується, підтримуватиме роздільну здатність FHD+, але його точний розмір поки що невідомий.

Згідно з сертифікатом FCC, Galaxy M55 також підтримуватиме швидку зарядку потужністю 45 Вт. Як і тогорічна модель M54, наступник може мати акумулятор ємністю 6 000 мАг.

За словами Шарми, Samsung також анонсує Galaxy M15 разом з M55.