Apple всерйоз займеться подкастами для дітей

Apple прагне розширити свої пропозиції подкастів, орієнтованих на дітей. Компанія оголосила про нове партнерство з некомерційною організацією Common Sense Media, яка займається просуванням безпечних технологій і засобів масової інформації для дітей.

Разом Apple і Common Sense будуть створювати колекції подкастів для дітей, які будуть відображатися як в додатку Apple Podcasts, так і в Інтернеті.

На момент запуску подкасти будуть розділені на чотири категорії: сторітелінг, шоу, рекомендовані дітьми, загадки і драми, а також популярні подкасти від Common Sense.

На відміну від інших компаній, таких як Spotify і Amazon, Apple не зберігає контент, призначений для дітей, в спеціальних додатках або сервісах. Принаймні зараз рекомендації подкастів відображаються на головній каруселі на головній сторінці Apple Podcasts під заголовком Common Sense Media Picks. Їх також можна знайти на вкладці “Огляд”.

Apple і Common Sense будуть щомісяця оновлювати колекції тим, які пов’язані з важливими культурними і історичними подіями, повідомляє Verge. Для подкастів також є рекомендації за віковими групами.