Apple дозволить вам попередньо замовляти додатки за шість місяців

Adelaide, Australia - September 23, 2013: Clicking the App Store icon on the new ipad running iOS 7. iOS 7 is the foundation of iPhone, iPad, and iPod touch. It comes with a collection of apps and useful features. The iOS 7 update features a redesigned interface and hundreds of new features.

Apple оновила політику App Store щодо попередніх замовлень, дозволивши розробникам пропонувати свої додатки за півроку до їх офіційного випуску. Компанія додала, що у такий спосіб розробники можуть «зацікавити» аудиторію і стимулювати більше попередніх замовлень.

Технічний гігант оголосив, що розробники можуть «дозволити клієнтам оформити попереднє замовлення за 180 днів до випуску додатка».

Офіційно попередні замовлення додатків з’явилися в App Store ще в 2017 році для пристроїв iOS, macOS і tvOS. Стара політика Apple дозволяла розробникам розміщувати попередні замовлення на свою продукцію тільки на термін від 2 до 90 днів, перш ніж вони стануть доступні для завантаження.

Тепер розробники можуть скористатися більш тривалим періодом попереднього замовлення, незалежно від того, чи є їх додаток безкоштовним або платним. Що стосується платних покупок, то гроші не будуть стягуватися з користувачів до тих пір, поки вони не будуть готові до завантаження програми. Коли додатки будуть запущені, клієнти отримають сповіщення.