Смартфон Samsung Galaxy S21 FE працюватиме з коробки під управлінням на базі Android 12 із фірмовою оболонкою One UI 4.0. Це буде перший смартфон південнокорейського виробника із таким програмним набором.

Крім того, джерело додає, що цей телефон стане одним із флагманів Samsung, які отримають по три оновлення операційної системи. Це означає, що Galaxy S21 FE підтримуватиметься до Android 15 включно. Цікаво, що Galaxy S21, S21+ та S21 Ultra були запущені з Android 11 і нещодавно отримали оновлення до Android 12. Ці смартфони отримають оновлення лише до Android 14.

Раніше передбачалося, що запуск Samsung Galaxy S21 FE відбудеться 2021 року. Однак, Samsung перенесла дату запуску телефону на початок наступного року. Незважаючи на відсутність офіційного підтвердження, можна з упевненістю припустити, що Galaxy S21 FE насправді скоро буде випущений. Смартфон вже засвітився у всіляких базах даних, а також на офіційному сайті.

Згідно з наявною інформацією, Samsung Galaxy S21 FE отримає не менше 6 ГБ оперативної пам’яті і буде працювати під керуванням Android 11. Смартфон повинен отримати екран діагоналлю 6,4 дюйма з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц.

Як однокристальна система буде виступати Qualcomm Snapdragon 888 або Samsung Exynos 2100. Кнопки розташовуються на правій частині смартфона, знизу повинен знаходитися роз’єм USB-C. За чутками, смартфон буде доступний у чорному, зеленому, кремовому та лавандовому кольорах.

Повідомляється, що Samsung Galaxy S21 FE представлять у січні наступного року.

Джерело Sammobile

Не пропустіть