Фотографії Vivo NEX 3 розповіли більше про дизайн смартфона

В наступному місяці до ринку добереться одна з цікавих новинок цього року – Vivo NEX 3. Тут відмовилися від будь-яких вирізів в дисплеї, а сама матриця має високий градус заокруглення з боків. При цьому сам екран займе 99,6% лицьової панелі.

До сьогоднішнього дня не було ясності з тим, як обіграли фронтальну камеру і звучали прогнози, що новинка стане першим комерційним мобільником, що володіє селфі-модулем під дисплейною поверхнею.

Але цим прогнозам не судилося збутися. Компанія знову йде шляхом реалізації висувної фронталки.

Дізнатися про це дозволили фотографії Vivo NEX 3, що з’явилися в мережі. Завдяки їм вдалося також з’ясувати, що ще однією відмінною рисою новинки стане круглий блок основної камери з трьома датчиками зображення.

Світлодіодний спалах винесений нижче масивного модуля. Передбачається, що в якості ключового буде використовуватися датчик на 64 Мп від Samsung.

Відомо, що смартфон повинен бути оснащений платформою Snapdragon 855 Plus, 12 Гб оперативної пам’яті, модулем NFC, швидкою флеш-пам’яттю UFS 3.0, ультрашвидкию зарядкою потужністю 120 Вт і вийде версія з підтримкою 5G. Виробник планує продати не менше 5 млн одиниць Vivo NEX 3.


Не пропустіть