Porsche вмонтує Apple Music в новий Taycan – раніше ніхто такого не робив

Німецький автовиробник скоро представить нам свій перший повністю електричний автомобіль, і в його систему буде інтегрований Apple Music

У понеділок компанія Porsche оголосила про плани запропонувати автомобілістам підтримку сервісу Apple Music. Вона буде реалізована в новому Taycan, повністю електричному спорткарі німецької марки. Це перший випадок, коли музична служба Apple буде інтегрована в систему без допомоги CarPlay. Інсайдери повідомляють, що автомобільна компанія пішла на все заради такого співробітництва.

Взаємодія з Apple Music буде відбуватися через значки на сенсорному дисплеї Taycan або ж за допомогою голосового помічника. Відомо, що Porsche буде синхронізувати Apple ID клієнта з ідентифікатором його автомобіля, і це дозволить швидко підключатися до сервісу.

Крім того, компанія пропонує покупцям безкоштовну шестимісячну підписку на Apple Music і три роки автомобільного інтернету від Taycan. Автомобілісти будуть мати доступ до більш ніж 50 мільйонів пісень, не відволікаючись від дороги на набридливу рекламу.

«Ми зробимо все, щоб наші клієнти не думали про споживання даних і насолоджувалися улюбленою музикою за кермом», – каже журналістам директор Porsche з продажу та маркетингу Ларс Бухвальд.

Генеральний директор компанії North America Клаус Зеллмер в своєму інтерв’ю заявив, що їх партнерство з Apple буде виходити за рамки електромобілів. В майбутньому музичний сервіс американської компанії може бути доданий і в інші моделі авто. Також Зеллмер сказав, що Apple розділяє їх ідеї, і що обидві компанії віддають пріоритет дизайну, технологіям та інноваціям.

Все, що робить Porsche, має високий рівень якості. Щоб дізнатися, чи зможе електрокар Taycan виправдати очікування покупців, компанія вирішила протестувати його на витривалість і працездатність. Автомобіль проїхав близько 3425 кілометрів за 24 години з перервами тільки для швидкої зарядки і зміни водія, рухаючись зі швидкістю від 195 до 215 км / г.

Автовиробник не поспішає розкривати характеристики новинки, але дещо все ж вдалося дізнатися. Електрокар матиме понад 600 кінських сил, 800-вольтну архітектуру і літій-іонний акумулятор з потужністю близько 90 кВт⋅ч. Менш ніж за 10 секунд Taycan зможе розігнатися від 0 до 200 км / год.

Porsche Taycan 2020 буде показаний на презентації у вересні, а в продаж надійде ближче до кінця цього року. Виробник заявляє, що ця модель стане такою ж культовою, як популярний свого часу спорткар Porsche 911. Також повідомляється, що на даний момент на нову модель вже оформлено понад 30 тисяч попередніх замовлень.


Не пропустіть