Zoom випускає оновлення з поліпшенням системи безпеки і конфідеційності

In this photo illustration a Zoom App logo is displayed on a smartphone on March 30, 2020 in Arlington, Virginia. - The Zoom video meeting and chat app has become the wildly popular host to millions of people working and studying from home during the coronavirus outbreak. (Photo by Olivier DOULIERY / AFP) (Photo by OLIVIER DOULIERY/AFP via Getty Images)

Zoom пообіцяв вирішити проблеми конфіденційності та безпеки за 90 днів, і компанія виконує деякі з цих обіцянок. Сьогодні виходить оновлення Zoom 5.0, призначене для вирішення деяких з численних скарг, з якими Zoom зіткнувся в останні тижні.

У цьому оновленні з’явився значок безпеки, який можна використовувати для швидкого блокування відеоконференцій, видалення учасників і обмеження загального доступу до робочого столу і чатів.

У Zoom також з’явилися паролі для більшості клієнтів. Крім того, сервіс для відеодзвінків додав функцію очікування за замовчуванням для базових облікових записів, користувачів версії Pro і освітніх облікових записів. Ця функція дозволяє організатору утримувати учасників у віртуальній кімнаті до того, як їм дозволять брати участь в нараді.

Zoom також оновлює стандарт шифрування AES 256-bit GCM. Бізнес-клієнти також можуть контролювати, які регіони центрів обробки даних будуть оброблювати дані їх дзвінків.