«Живий» знімок Meizu 17 з’явився в Мережі

Незабаром Meizu випустить свій наступний флагманський смартфон під назвою Meizu 17. За останні кілька тижнів інформація про пристрій кілька разів з’являлася в Мережі, розкриваючи деякі його характеристики. Цього разу смартфон помітили в метро.

Новий витік підтвердужє нещодавній. Згідно з ними, Meizu 17 буде використовувати інший підхід з точки зору розміщення камери. Камера цього пристрою буде розташована горизонтально, як в серії Galaxy S10.

З попередніх витоків також відомо, що на дисплеї у правому верхньому куті знаходитиметься виріз під фронтальну камеру. Meizu 17 також використовує кільцевий спалах.

Пристрій оснащений дисплеєм FHD + OLED з частотою оновлення 90 Гц, Snapdragon 865, оперативною пам’яттю LPDDR65, сховищем UFS 3.0, 64-мегапіксельною основною + 8-мегапіксельною надширококутною + 5-мегапіксельною камерою для теле -фотозйомки і датчиком глибини 2 Мп. Він також має стереодинаміки, підтримку WiFi 6, NFC, батарею 4500 мАг і швидку зарядку потужністю 30 Вт. Стартова ціна становить 3999 юанів ($564).