За перші 7 годин застосунок-конкурент Twitter Threads завантажили 10 млн людей

Учора, 6 липня, компанія Meta запустила свій застосунок, який має стати прямим конкурентом Twitter, під назвою Threads. Всього за 7 годин після запуску його завантажили та зареєструвалось 10 млн користувачів, і ця цифра щогодини зростає.

Марка Цукерберга спитали, чи може стати Threads “більшим за Twitter”. На це він відповів так: “Це займе деякий час, але я думаю, що має бути застосунок для публічних розмов із понад мільярдом людей. Twitter мав можливість зробити це, але не вдалось. Сподіваюся, ми це зробимо”.

Останнім часом багато користувачів висловлюють своє незадоволення Twitter. На цьому фоні Threads може стати надзвичайно популярним. Зараз він доступний у понад 100 країнах світу, і в Україні також. Завантажити його можуть користувачі iOS та Android.

Зараз користувачі  Threads можуть авторизуватися за допомогою свого облікового запису в Інстаграм і публікувати пости довжиною у 500 символів з посиланнями, фото та відео.

Також у додатку вже є можливість зробити свої публікації приватними та налаштувати так, що відповісти на них можуть лише люди, за якими ви стежите, або ж всі  користувачі платформи.