З’явилися живі зображення OnePlus 12 та детальні характеристики дисплея

З наближенням запуску OnePlus 12 в Китаї з’являється все більше подробиць про Android-флагман наступного покоління. Типстер DigitalChatStation поділився розлогим дописом на Weibo, який зосереджується на екрані OP 12, а також надає реальні зображення пристрою та його дисплея BOE X1.

OnePlus 12 буде оснащений 6,82-дюймовим 8T LTPO OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1440×3168 пікселів і частотою оновлення 1-120 Гц. Панель, виготовлена за технологією BOE, має найкращу в галузі пікову яскравість 4 500 ніт в автоматичному режимі та 1 722 ніт за допомогою ручного повзунка у звичайному режимі використання.

Крім того, у новому витоку повідомляється, що дисплей OnePlus 12 має середнє значення ледь помітної різниці кольорів (JNCD) 0,35 і сертифікат A+ від DisplayMate за виняткову яскравість і точність передачі кольору.

Новий екран оснащений дисплейним чіпом P1 від Oppo і має ШІМ-регулювання яскравості з частотою 2,160 Гц для додаткового захисту очей. Ми також знаємо, що нова панель, розроблена BOE, запропонує покращену точність передачі кольору завдяки алгоритмам підсвічування сонячного світла та технології однопіксельного калібрування.