З’явилися перші подробиці про характеристики поліпшеної портативної консолі Nintendo Switch Pro

Nintendo Switch – відмінна портативна консоль, яка може розважити під час багатогодинних поїздок. Але є у пристрої один великий недолік – досить слабке залізо для 2020 року. І, судячи з усього, сама Nintendo також розуміє масштаби даної проблеми, у зв’язку з чим, якщо вірити останнім даними, готує анонс Pro-версії пристрою на оновленому залізі.

Популярні інтернет-інсайдери один за іншим заявили про те, що Nintendo, у так званому Nintendo Switch Pro, використовує досить актуальний графічний процесор покоління Volta. На жаль, все ще невідома модель відеокарти, яка буде встановлена в пристрої, але, судячи з того, що після Tegra X1 Nvidia перестала випускати процесори даної лінійки для споживчого сегменту, цілком ймовірно, що “зелені” займуться спеціальним виробництвом чіпів ексклюзивно для нової Nintendo Switch.

Правда, залишається відкритим питання, а коли саме японський гігант зважиться анонсувати свою нову портативну консоль, враховуючи, що 2020 рік уже став роком змагання між Microsoft і Sony з їх Xbox Series X і PlayStation 5. Але ж, як відомо, Nintendo не дуже любить нариватися на відкрите суперництво, випускаючи свої пристрій трохи пізніше за інших, надаючи натомість очікуванню певного роду “фішку”.