З’явилась інформація про ємність акумулятора Samsung Galaxy Z Fold 6 та підтримку зарядки

Ходить так багато чуток про нове покоління складних смартфонів Samsung, що важко сказати, що з них правда, а що ні. Чи буде дві моделі Fold 6? Якщо так, то це будуть Fold 6 і Fold 6 FE або Fold 6 і Fold 6 Ultra? Чи буде взагалі Flip FE? Чим більше чуток з’являється, тим більше виникає питань.

Цього разу, як правило, надійне джерело говорить про батарею Fold 6, хоча незрозуміло, про який саме Fold 6 йдеться. Так чи інакше, інсайдер, відомий як Ice Universe, стверджує, що Fold 6 матиме акумулятор ємністю 4400 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю 25 Вт.

У пізнішій відповіді користувачеві X він також підтверджує, що це “остаточна версія”, тому з цього моменту на стадії розробки пристрою більше не повинно відбуватися ніяких змін.

Якщо вам здається, що ці цифри знайомі, це тому, що Galaxy Z Fold 5, випущений минулого року, також має акумулятор на 4400 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю 25 Вт. Отже, якщо ці чутки підтвердяться, це погана новина для тих, хто очікував, що Samsung збільшить ємність акумулятора свого більшого складного смартфона і додасть йому підтримку більш швидкої зарядки.

І це не означає, що це неможливо зробити в цьому формфакторі – нещодавно випущений vivo X Fold 3 Pro має акумулятор ємністю 5700 мАг, який заряджається при потужності до 100 Вт. Схоже, що Samsung просто не хоче цього робити з якихось причин.

Ходять чутки, що Fold 6 буде офіційно представлений на наступному заході Unpacked, який, ймовірно, відбудеться в Парижі на початку або в середині липня.