З магазинів відкликали всі телевізори TCL: відома причина

Компанія TCL є відомим гравцем на ринку розумних телевізорів, більшість моделей цього бренду працюють під керуванням операційної системи Roku.

Раніше цього року компанія оголосила про плани випуску телевізорів з операційною системою Google TV, які нещодавно надійшли у продаж, але тепер компанія тимчасово припинила продажі. TCL прибрала з магазинів всі чотири моделі: 50-дюймовий (50S546), 55-дюймовий (55S546), 65-дюймовий (65S546) та 75-дюймовий (75S546) телевізори через проблеми з продуктивністю та програмами.

TCL прагне надавати продукти преміум-класу, і новий продукт із Google TV, безумовно, нічим не відрізняється. Однак ми звернули увагу на те, що деякі стикаються з проблемами, пов’язаними зі стабільністю інтерфейсу користувача. Наші високопродуктивні телевізори постійно розвиваються, і останні оновлення програмного забезпечення дозволили нам досягти значного прогресу, але ми продовжуємо вдосконалювати наші продукти з використанням Google TV. Наші клієнти побачать помітні покращення в найближчі тижні, і ми цінуємо їхнє терпіння.

Для існуючих користувачів цих моделей телевізорів TCL розповіла, як саме користувачі можуть встановити останні доступні оновлення. Цей процес пояснюється на сторінці підтримки.