Xiaomi розробляє навушники із можливістю “вимкнути” навколишній шум

У мережі з’явилася практично незаперечна інформація про те, що Xiaomi, один із найбільших китайських виробників смартфонів, найближчим часом анонсує абсолютно новий продукт – повнорозмірні бездротові навушники із функцією активного шумозаглушення.

Джерелом витоку став популярний інтернет-інсайдер Мукул Шарма, який практично ніколи не помиляєтьсяу своїх зливах, особливо тих, що стосуються Xiaomi. Судячи з усього, пристрій на даному етапі у всіх сертифікаціях проходить під простенькою назвою Xiaomi Mi Noise Cancellation Wireless Headphones. Найсвіжішим ресурсом, на якому пристрої були помічені, виявилася організація Bluetooth Special Interest Group, що займається як розробкою стандартів Bluetooth, так і сертифікацією пристроїв, що підтримують дану технологію.

Якщо придивитися до назви пристрою, то можна вже зараз зрозуміти, що вони будуть виконані у форм-факторі повнорозмірних навушників, а не надпопулярних у наш час TWS-рішень. Також варто відзначити, що новинка отримає підтримку активного шумозаглушення, яке стало характерною рисою нещодавно представлених Apple AirPods Pro. Коли відбудеться анонс нових навушників Xiaomi, який цінник «повісять» на пристрої і чи будуть вони продаватися за межами Китаю – про все це, на жаль, поки ніякої інформації немає.