Xiaomi показала унікальний ноутбук Mi Gaming 2019 (фото)

На щорічній шанхайській виставці ChinaJoy компанія Xiaomi показала оновлений ігровий ноутбук Mi Gaming Laptop 2019. Пристрій знаходилося на стенді Intel, і, по суті, це була не офіційна його презентація, а лише демонстрація ключових особливостей ноутбука в максимальній конфігурації.

Відразу варто відзначити, що Mi Gaming Laptop 2019 мало чим відрізняється від свого попередника зовні. Ключова зміна пов’язана з апаратним оснащенням. Ця модель ноутбука обладнана екраном з частотою 144 Гц і колірним охопленням 72% від NTSC (по суті, стандартний sRGB). Серцем нового портативного комп’ютера Xiaomi виступає процесор Intel Core i7-9750H, який працює в парі з дискретною відеокартою NVIDIA RTX 2060. Оперативної пам’яті в пристрої 16 ГБ, внутрішньої – 512 ГБ (встановлений SSD-накопичувач PCIe).

Найбільш привабливим доповненням є підтримка трасування променів в реальному часі. Раніше глава NVIDIA розповідав, що ця технологія забезпечує реалістичне освітлення, моделюючи фізичну поведінку світла. В даному випадку світло може вести себе по-різному: відбиватися від одного об’єкта до іншого (відображення), блокуватися об’єктами (тіні) і проходити крізь прозорі або напівпрозорі об’єкти (переломлення). У поєднанні всі ці взаємодії створюють остаточний варіант, який ми бачимо на екрані.