Xiaomi Mi Band 5 стане значно кращим за Mi Band 4: що відомо про майбутню новинку

Якщо коронавірусна криза не зіпсує плани Xiaomi, то вже влітку ми побачимо нову версію популярного фітнес-трекера Mi Band 5. Очевидно, що виробник активно працює над новинкою, адже в мережу просочились деякі деталі.

Як передає tizenhelp.com, офіційних даних про майбутню новинку дуже мало. Однак, інсайдери повідомили кілька ключових функцій та можливостей майбутнього фітнес-трекера.

Що відомо про Mi Band 5

Mi Band 5 отримає кольоровий дисплей, на якому буде відображатися час, дата, рівень серцебиття, а також кількість пройдених кроків. Також інсайдери припускають, що користувачі зможуть самостійно обирати стиль циферблата. Це можна буде зробити через застосунок на смартфоні.

Як відомо, браслет отримає більшу діагональ дисплея, функцію перевірки насичення крові киснем SpO2, підтримку Amazon Alexa та функцію відстеження менструального циклу. Ця функціональність зробить фітнес-браслет більш вагомим та кращим, порівняно з Mi Band 4 (огляд), який компанія випустила торік.

Для користувачів, які активно займаються спортом, в Xiaomi Mi Band 5 передбачена функція Personal Activity Intelligence (PAI). Цей показник перетворює дані про частоту серцевих скорочень в єдину персональну оцінку, яка допомагає слідкувати за своїм здоров’ям, а також оцінює щоденну активність.

Згідно з новою інформацією, NFC буде доступний тільки для Китаю. Тож, для глобального ринку модель з чипом вийде ще не скоро. Якщо взагалі вийде. Як зазвичай, глобальна версія виходить за місяць-два після релізу на китайському ринку.

Також трекерові приписують дуже популярну на ринку функцію з відстеження рівня насичення крові киснем. Новинка може отримати функцію моніторингу менструального циклу. Крім того, деякі інсайдери запевняють, що фітнес-годинник буде підтримувати віртуального помічника Amazon Alexa.

Звичайно, Mi Band 5 буде підтримувати багато спортивних режимів для відстеження фізичної активності під час занять спортом. Багато варіантів реалізовано у попередніх варіантах трекера, на кшталт їзди на велосипеді, плавання, бігу тощо.

Ціна Mi Band 5

Щодо ціни – наразі жодної інформації немає. Та можемо припустити, що вона не буде перевищувати ціну його попередника Mi Band 4, який на старті продажів коштував в Україні 1300 гривень.