Xiaomi 12 показали в різних кольорах і корпусах

Відомий інформатор Еван Блес (Evan Blass) показав нові офіційні зображення смартфона Xiaomi 12. Вони демонструють новинку у різних кольорах, а також підтверджують ще один факт.

На додачу до бузкового кольору, який інсайдер показав раніше, на нових зображеннях показані смартфони в зеленому та блакитному варіантах. При цьому блакитний варіант має гладку задню панель, ймовірно, виконану зі скла, а зелений смартфон отримав пластикову кришку з нерівною текстурою.

Офіційно оголошено, що Xiaomi 12 отримає 6,28-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю Full HD+ (1080×2400 пікселів) з адаптивною частотою оновлення від 10 до 120 Гц, підтримкою 10-бітного кольору, HDR10+. Xiaomi 12 Pro отримає збільшений екран роздільною здатністю 2K.

Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Крім того, як повідомляється, що телефон поставлятиметься з 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Смартфон буде оснащено камерою роздільною здатністю 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення та підтримкою швидкого заряджання потужністю 67 Вт.

Лей Цзюнь (Lei Jun), засновник та головний виконавчий директор Xiaomi, розповів про те, що Xiaomi 12 Pro не перегріватиметься під навантаженням.