Витік маркетингових матеріалів Google Pixel 8a розкрив всі подробиці

До офіційного анонсу Google Pixel 8a ще більше ніж десять днів. І все ж, ми вже на тому етапі, коли бачимо щонайменше один витік інформації про нього щодня, якщо не два.

Сьогоднішній витік, схоже, в основному стосується списку на сайті Google для Pixel 8a, який, очевидно, був підготовлений заздалегідь до запуску. Незрозуміло, чи це було зроблено на короткий час помилково, чи витік стався зсередини команди розробників вебсайту.

У будь-якому випадку, ось воно. Зверніть увагу на дивний контур навколо тексту, який, ймовірно, означає, що це був машинний переклад на англійську з іншої мови. Google Pixel 8a – це “смартфон зі штучним інтелектом”, йдеться в матеріалі, який “буде супроводжувати вас кожен день”.

Тож тепер ми знаємо, як Google планує просувати свій наступний доступний пристрій. Компанія також наголошуватиме на “високопродуктивній камері”, “свіжому дизайні”, 7-річній підтримці програмного забезпечення та “міцній конструкції” телефону, що б це не означало.

Функції штучного інтелекту не є чимось особливим чи унікальним для цього Pixel, але, тим не менш, вони ретельно деталізовані. Чипсет Tensor G3 підтверджено вже вкотре, і до нього приєднається чіп безпеки Titan M2. Телефон буде сертифікований за стандартом захисту від пилу та води IP67, а екран буде вкритий склом Gorilla Glass 3.

Купуючи Pixel 8a, ви отримаєте три місяці YouTube Premium, шість місяців Fitbit Premium та три місяці плану Google One на 100 ГБ безплатно.