Випущена надреалістична версія GTA V

Гра GTA V була випущена близько семи років тому і з тих пір не сильно змінилася, хоча можливості комп’ютерної графіки зробили крок далеко вперед. Сторонні модери вирішили виправити ситуацію.

Мод NaturalVision Evolved, створений розробником із ніком Razed, значно покращує графіку в GTA V, роблячи її набагато більш реалістичною. Гра стає схожою не на мультик, а на високобюджетний фільм, подивіться самі:

Завдяки цьому моду, в GTA V додаються нові текстури, які збільшують деталізацію, глибину і загальний реалізм об’єктів. Крім того, цей мод має поліпшену підтримкою ефектів, які створюються в реальному часі: тіні, відображення, освітлення і т.п.

Не дивлячись на те, що результат вже вражає, Razed каже, що мод NaturalVision Evolved знаходиться на ранній стадії розвитку і з часом буде вдосконалюватися. Razed також стверджує, що у відеотрейлери показані не всі можливості мода, і насправді графіка в грі набагато більш крута, ніж у презентаційному ролику.

Нагадаємо, що магазин Epic безкоштовно роздає версію GTA V для ПК до 21 березня. Мод NaturalVision Evolved доступний передплатникам Razed у Patreon в рамках раннього тестового доступу.