Всі новинки Samsung із сьогоднішньої презентації розсекречені на відео

5 серпня компанія Samsung проведе захід Galaxy Unpacked, на якому будуть показані нові флагманські продукти. Журналіст Еван Бласс опублікував у твіттері тизерні ролики всіх готових до анонсу новинок.

Судячи із цього витоку, Samsung представить сьогодні кілька смартфонів з лінійки Galaxy Note20, складаний смартфон Galaxy Z Fold 2 та планшети Galaxy Tab S7 у двох варіантах, що відрізняються розмірами. Також будуть показані різні аксесуари, в тому числі бездротові навушники Galaxy Buds Live і смарт-годинник Galaxy Watch 3.

В одному з роликів показані відмінні особливості лінійки Galaxy Note20: можливість використання в якості комп’ютера при бездротовому підключенні до монітора або телевізора з використанням технології DeX і запуск хмарного ігрового сервісу xCloud із зовнішнім геймпадом.

Раніше ми бачили всі ці новинки лише на рендерах і фотографіях, а тепер у нас є можливість розгледіти їх на офіційних промороликах.

Презентація Galaxy Unpacked почнеться о 17:00. На ній будуть розкриті всі подробиці про нові смартфони, планшети і аксесуари Samsung, у тому числі їхня вартість і терміни появи у продажу.