Велике оновлення Galaxy S23 покращує роботу камер

Нові флагмани Samsung Galaxy S23 пропонують вражаючі камери, але на релізі користувачі все ж таки відзначали дрібні проблеми в їх роботі. Samsung прислухалася до коментарів та випустила оновлення, яке виправляє помилки та покращує загальну продуктивність.

Йдеться про свіжу версію прошивки S91xNKSU1AWC8, яка поки що вийшла тільки в Південній Кореї, але незабаром має стати доступною і для користувачів з інших регіонів.

Ось повний список змін, пов’язаних із камерами:

  • Програма «Галерея» тепер дозволяє видаляти фото моментально, навіть якщо їхня обробка ще не завершилася.
  • Алгоритм автофокусування переробили. Коли користувач натискає кнопку зйомки, камера робить фото, навіть якщо кадр ще не у фокусі. Це можна змінити в налаштуваннях Camera Assistant і вибрати пріоритет фокусування, а не швидкості.
  • Покращилася різкість і зменшилося мерехтіння під час зйомки відео на ультраширококутну камеру в умовах низької освітленості з режимом Super Steady. Заодно додали повідомлення, що цей режим потребує гарного освітлення для кращої якості зображення.
  • Виправлено баг, при якому під час зйомки селфі на лівій стороні екрана відображалася зелена смуга.
    Покращена стабілізація відео під час зйомки у Full HD 60 fps при використанні основної камери.
  • Усунена проблема зі смугами, які з’являлися на небі при середньому та слабкому навколишньому освітленні при зйомці у високій роздільній здатності (50 або 200 Мп). Також покращили загальну різкість під час зйомки у високій роздільній здатності.
  • Усунули переривчасте розмиття рахунок поліпшення продуктивності оптичної стабілізації.
  • Виправлено проблему з якістю фото під час зйомки без нічного режиму у високій якості з пріоритетом швидкості зйомки.
    Виправлено проблему з розпізнаванням осіб після відеодзвінків через сторонні програми.
  • Покращена стабільність роботи програми «Камера» при зйомці об’єктів, що рухаються.

Поки що невідомо, коли вийде глобальна версія цього апдейту. SamMobile припускає , що його випустять разом із квітневим патчем безпеки — тобто вже найближчими днями.