Вартість Google Pixel Buds 2 просочилася в Мережу

Google вперше представив оновлену лінійку Pixel Buds в жовтні минулого року, але коли вона з’явиться точно невідомо. Нам би довелося й далі очікувати офіційної заявиви виробника, якби онлайн-магазин Abt Electronics не розкрив вартість і характеристики TWS-гарнітури.

Abt Electronics, американський роздрібний магазин, тимчасово відкрив попередні замовлення на Pixel Buds 2, пізніше сторінка з продуктом була видалена.

На сторінці підтверджується, що нові навушники оснащені 12-мм динамічними драйверами, підтримують сенсорне управління, водонепроникні і здатні сполучатися одним дотиком з будь-яким пристроєм з підтримкою Fast Pair. Вони також підтримують функцію шумозаглушення під час розмови по телефону. А вбудовані мікрофони надають можливість «наскрізного» прослуховування навколишнього середовища.

Серед інших особливостей моделі заявлені сенсорні панелі для управління відтворенням, підтримка бездротової зарядки комплектного кейса і опція пошуку втраченого аксесуара. Ретейлер також зазначив, що новинка отримає підтримку голосового асистента Google і ергономічну форму, засновану на результатах сканування «тисяч вушних каналів». Заявлена автономність становить 5 годин (без урахуванням ємності АКБ зарядного футляра).

Коштують навушники $179.