В мережі опубліковано зображення інтерфейсу майбутньої PlayStation 5

Останнім часом не вщухають розмови про те, як же виглядатиме нове покоління PlayStation. Підігріває інтерес до даної теми той факт, що Microsoft вже анонсували свою нову консоль, в тому числі показавши її зовнішній вигляд, а Sony досі приховують цю інформацію. Але за всіма цими розмовами про дизайн консолі, люди нібито забули, що є ж ще і дизайн інтерфейсів. І ось зображення інтерфейсу майбутньої японської консолі, очевидно, все-таки потрапило в інтернет.

Принаймні саме це зображення з відповідним підписом було опубліковано відразу в двох джерелах: на популярному порталі 4Chan і на сайті американської телекомпанії CNN . Правда в обох випадках джерелом виступив анонімний інсайдер, отже цілком ймовірно, що дане зображення – фейк. Але якщо це все ж не так, то як видно, Sony вирішила не заморочуватися з дизайном графічного інтерфейсу своєї нової консолі, залишивши точно такий же варіант, який використовується прямо зараз, на PlayStation 4.

На користь того, що на картинці зображено саме PlayStation 5, а не звичайну четвірку, свідчить той факт, що на фотографії видно, що номер прошивки має значення 0.100.020. З іншого боку, цілком ймовірно, що Sony може переробити зовнішній вигляд інтерфейсу консолі ближче до її анонсу або навіть виходу. Нагадаємо, що офіційний запуск PlayStation 5 повинен відбутися до різдвяного сезону продажів 2020 року.