Унікальні баггі з Рівненщини передадуть українським військовим

На Рівненщині завершено підготовку двох всюдиходів для передачі Збройним Силам України. На прохання земляків, які воюють на сході держави, волонтери створили унікальні у своєму класі автомобілі високої прохідності для виконання спеціальних завдань у екстремальних умовах. Модернізація кожного з бойових коней зайняла близько двох тижнів. Після завершення робіт рівненські спеціалісти офф-роуду перевірили потужність, всюдихідність та надійність баггі в поліських лісах та болотах, пише armyinform.

Як зазначив керівник благодійного проєкту Андрій Друзенко, який допомагає військовим від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, найближчими днями одне авто передадуть у бойову частину на схід країни, інше — землякам із Рівненщини, що тримають оборону уздовж білоруського кордону.

Перед відправкою свої позашляховики ми протестували в різних ходових режимах, зокрема в умовах бездоріжжя. Основний акцент зроблено на перевірці на міцність конструкції, зносостійкості ходових якостей, дотримання вимог безпеки пасажирів“, − підкреслив рівненський волонтер. − “Такі авто військовим дуже потрібні. Наразі команда однодумців працює над наступним замовленням та готує всюдихід із розрахунку на екіпаж із десяти бійців“.