Українець створив аудіоколонку із тубусу протитанкового комплексу NLAW

Дизайнер Віталій Потоцький створив аудіосистему на основі корпусу NLAW – протитанкової ракети, яку виготовила шведська компанія Saab Bofors Dynamics. Фото та подробиці про пристрій NLAW speaker оприлюднено у Facebook.

Повні технічні характеристики не розкриті. Віталій написав, що використовував пластикові деталі для виготовлення продукту та робив різні вирізи.

“Поки працюю з цим корпусом розумію, наскільки військові речі відрізняються від цивільних, військові не мають нічого зайвого, кожна деталь має значення і функцію, і при цьому виглядає максимально агресивно, є в цьому всім особлива естетика”, – зазначив Віталій.

Наступним кроком у збірці був захист динаміків аудіоколонки за допомогою решіток завтовшки 2 мм зі сталі. За словами дизайнера, навіть якщо зачепити колонку ногою, з динаміками нічого не станеться. Їх за кількістю більше, ніж у інших системах.

Загалом багато деталей для NLAW speaker створювалися вручну. Гаджет оснащений перемикачем із кришкою, алюмінієвою рукояткою для регулювання гучності, індикацією заряду акумуляторів. Серед матеріалів можна зустріти різні текстури.