Титановий корпус, новий дизайн, AMOLED, Sp02, ЕКГ, IP68 та NFC. Samsung представила Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro

Компанія Samsung Electronics представила сьогодні на великій презентації Galaxy Unpacked нову лінійку розумного годинника Galaxy Watch5. До неї увійшли дві моделі – Galaxy Watch5 і Galaxy Watch5 Pro.

Galaxy Watch5 Pro – це розумний годинник преміум-класу в новій лінійці розумного годинника Samsung Wear OS. Новинка зовсім не схожа на торішні Galaxy Watch 4 Classic. Замість цього Galaxy Watch5 Pro слідує тим же дизайнерським рішенням, що і звичайні Galaxy Watch 4, і не має безеля, що обертається, або більш товстого корпусу.

Samsung оснастила Galaxy Watch5 Pro титановим корпусом, що зробило його більш міцнішим, ніж алюмінієвий корпус звичайних Galaxy Watch 5. Крім того, преміальний годинник має сапфірове скло. Також Samsung змінила кривизну заднього скла і збільшила площу його поверхні, щоб допомогти датчику BioActive краще контактувати із зап’ястям, що призводить до більш точних показань.

Поряд з підвищеною надійністю Galaxy Watch 5 Pro також пропонує ряд апаратних поліпшень, що заслуговують на увагу, і нових функцій. Годинник має значно більшу ємність батареї (на 60% більше, ніж у Galaxy Watch 4) та швидшу зарядку.

Також є новий датчик температури шкіри, підтримка Advanced Sleep Coaching, поглиблений аналіз складу тіла, відстеження відновлення у реальному часі після тренувань, Google Maps із підтримкою голосової навігації та YouTube Music. Як і звичайні Galaxy Watch 5, варіант Pro також поставляється з безліччю нових циферблатів, включаючи два нових типи циферблатів з 88 додатками, що настроюються.

Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro сертифіковані за американським військовим стандартом MIL-STD-810H, мають захист від води та пилу (IP68, 5 АТМ).

Galaxy Watch 5 Pro випускаються в єдиному варіанті розміру 45 мм у двох кольорах корпусу – чорному титановому та сірому титановому. Поряд із цими двома моделями Samsung запропонує спеціальний варіант Galaxy Watch 5 Pro Golf Edition.

На відміну від Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 5 Pro випускається у двох розмірах – 40 мм та 44 мм. Хоча обидві моделі пропонують однаковий набір функцій, вони відрізняються дисплеєм, ємністю акумулятора та гамою кольорів.

Серед основних характеристик Galaxy Watch 5 Pro – 1,4-дюймовий AMOLED-дисплей, роздільна здатність 450 x 450 пікселів, SoC Exynos W920, 1,5 ГБ ОЗУ, 16 ГБ флеш-пам’яті, акумулятор на 590 мАг, Sp02 Bluetooth 5.2, дводіапазонний Wi-Fi (2,4 ГГц та 5 ГГц), GPS, NFC та LTE (опціонально).

Galaxy Watch 5 на 44 мм відрізняється акумулятором на 410 мАг, а на 40 мм – 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм роздільною здатністю 396 x 396 пікселів, акумулятором на 284 мАг.

Galaxy Watch 5 Pro надійдуть у продаж із 16 вересня. Вони будуть доступні за ціною від 17999 грн. Galaxy Watch 5 також надійдуть у продаж із 16 вересня. Вони будуть доступні ціною від 10999 грн.