Тепер у Telegram можна переносити чати з WhatsApp

Месенджер Telegram випустив оновлення 7.4 для iOS. Воно принесло функцію, яка дозволяє користувачам переносити історію листування з інших месенджерів, зокрема WhatsApp.

В описі оновлення, розміщеного в магазині додатків AppStore, написано, що тепер користувачі iOS зможуть перенести в Telegram історію листування з месенджерів WhatsApp, Line і KakaoTalk.

Щоб перенести листування в Telegram, вам потрібно відкрити WhatsApp, вибрати потрібний чат і свайпнути вліво, щоб зробити процедуру експорту. Після цього ви побачите кнопку «Експорт чату» — її необхідно натиснути. У діалоговому вікні можна вибрати, чи включати в експорт фото і інші мультимедійні дані. Потім ви побачите спливаюче вікно з прогресом експорту, в якому потрібно вибрати програму для експорту (в нашому випадку це Telegram). Месенджер запропонує два варіанти: ви зможете імпортувати дані в новий, або вже існуючий чат.

У телеграм-каналі Telegram Info повідомляється, що апдейт вийшов помилково і розробники збираються відкликати його до перевірки нової версії для Android.