Стала відома дата передзамовлення смартфона Huawei Mate X

Завдяки неуважності співробітників Huawei нам стала відома дата релізу складного смартфона Mate X. Як і говорилося на MWC 2019, продажі апарату почнуться в середині року, а саме в червні.

Інформація про старт продажів з’явилася на сайті Vmall, офіційному інтернет-магазині Huawei в Китаї. Хтось із співробітників компанії випадково опублікував сторінку з передзамовлення смартфона і вчасно цього не помітив. Користувачі, звичайно, встигли зберегти її копію та поширити в соціальних мережах:

Вартість Huawei Mate X відома вже давно – 2229 євро за конфігурацію з 8 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ призначеного для користувача простору.

У складеному форматі Mate X надає користувачеві 6.6-дюймовий екран із співвідношенням сторін 25:9 і мінімальними рамками з трьох сторін. Якщо пристрій розкрити, отримуємо практично квадратний дисплей на 8 дюймів із співвідношенням 8:7. Апарат підтримує поділ екрану і одночасний запуск кілька додатків, а також автоматично змінює інтерфейс програми при розкритті дисплея.