Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI: з’явилося ще більше офіційних зображень

Лише кілька годин тому в мережу витекла низка офіційних зображень майбутніх Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI – моделей, які можуть бути офіційно представлені на заході компанії, що відбудеться 17 травня.

І ось ми маємо ще більше витоків зображень цих двох телефонів, і вони також виглядають досить офіційно. Sony не дуже добре справляється з цими витоками, але ми раді, що можемо побачити неанонсовані пристрої так детально.

Цього разу ми краще розглянули Xperia 10 VI у всіх кольорах (більше зображень з різних ракурсів доступно за посиланням). Як ми вже згадували раніше, Xperia 10 VI позбувся телеоб’єктива свого попередника, і йому доводиться задовольнятися лише основною та надширококутною камерами. Це здається кроком назад, але, можливо, основна камера зможе компенсувати це 2-кратним зумом без втрат, почекаємо і побачимо.

Обидва пристрої матимуть 3,5-мм роз’єм для навушників, і, звичайно, між ними має бути досить велика цінова дельта, оскільки Xperia 1 VI є флагманським пристроєм преміум-класу від Sony цього року. Таким чином, він повинен працювати на базі SoC Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm, і він буде оснащений потрійною задньою камерою, яка включає перископну телефотокамеру.

Він повинен отримати 12/16 ГБ оперативної пам’яті, тоді як Xperia 10 VI, за чутками, отримає 6/8 ГБ, щоб зробити його дешевшим. 10 VI має більш свіжий дизайн, ніж 1 VI, який здебільшого йде перевіреним і випробуваним шляхом, який раніше пройшов його попередник. Xperia 1 VI матиме акумулятор ємністю 5000 мАг, частоту оновлення екрана 120 Гц і частоту відгуку на дотик 240 Гц.

Менш високий і трохи ширший екран Xperia 1 VI має співвідношення сторін (тепер) 19,5:9, а також значно тонші рамки порівняно з Xperia 10 VI.

Наразі відомо не так багато деталей про 10 VI, але якщо він буде офіційно представлений за кілька тижнів, то ми очікуємо почути про нього набагато більше.