Snapchat додає новий інструмент пошуку

Snap запускає інструмент пошуку під назвою «Тут для вас», щоб допомогти користувачам, які відчувають занепокоєння або стрес з приводу пандемії коронавірусу.

Інструмент «Тут для вас» (Here For You) був вперше анонсований в лютому, і призначений для залучення «безпечних ресурсів» від експертів з психічного здоров’я, коли користувачі шукають такі теми, як тривога, депресія, самогубство або знущання.

«Here For You відображатиме безпечні ресурси та інформацію від місцевих експертів, коли користувачі додатку шукатимуть певні теми, в тому числі пов’язані з занепокоєнням, депресією, стресом, горем, суїцидальними думками і знущаннями», — зазначається в лютневому повідомленні про анонс функції в блозі.

Через пандемію коронавірусу, інструмент з’явиться раніше, ніж планувалося. Розробники вже працюють над розділом результатів пошуку, додаючи туди інформацію від Всесвітньої організації охорони здоров’я, CDC, Crisis Text Line, NHS і інших партнерів, які спеціально створюють контент про тривогу, пов’язану з коронавірусом.