Смартгодинник OnePlus Watch 2 вийшов на глобальний ринок: ціна та акційні пропозиції

OnePlus Watch 2 нарешті з’явився у продажу в Північній Америці, Великобританії та Європі. Смартгодинник розміром 46 мм доступний у двох колірних варіантах: сяюча сталь та чорна сталь. На OnePlus Watch 2 зареєстровано більше попередніх замовлень, ніж на його попередника, тобто OnePlus Watch. Деякі хороші вступні пропозиції тривають для ринків США, Канади, Великобританії та Європи.

Зацікавлені люди в США можуть придбати OnePlus Watch 2 за $299, а додаткова знижка в розмірі $50 застосовується до будь-якого старого пристрою в будь-якому стані. Крім того, для студентів діє додаткова знижка 10%. Також є ексклюзивний купон на знижку 10% в додатку OnePlus Store. Існує додаткова знижка 30% на будь-які доповнення, які ви купуєте разом зі смартгодинником. Потенційні покупці також можуть придбати OnePlus Watch 2 на Amazon зі схожими пропозиціями.

Аналогічна акція триває і в Канаді, де OnePlus Watch 2 продається за ціною 399 канадських доларів. Користувачі можуть отримати знижку до 60 канадських доларів при здачі будь-якого старого пристрою. При цьому, якщо у вас є старий смартфон, смартгодинник, планшет або інший цифровий пристрій, знижка збільшується. Крім того, існують ті ж 10% знижки для студентів, а також купон на 10%, якщо ви купуєте через додаток OnePlus Store.

Для ентузіастів у Великобританії OnePlus Watch 2 коштує близько 269,00 фунтів стерлінгів протягом обмеженого часу. OnePlus пропонує безплатно навушники OnePlus Nord Buds 2 разом з покупкою. Для відповідних покупців доступна додаткова студентська знижка 10%. Додаткова знижка 10% на доповнення.

На європейському континенті OnePlus Watch 2 продається за ціною 299,00 євро, має розмір 46 мм, оснащений Bluetooth та Wi-Fi. Користувачі в Німеччині та Франції можуть придбати його за 299,00 євро.

Китайський виробник електроніки представив OnePlus Watch 2 на виставці MWC 2024 тиждень тому. Він оснащений 1,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм з піковою яскравістю 600 ніт. Смартгодинник працює під управлінням Google Wear OS 4 на базі SoC Qualcomm Snapdragon W5 і чіпа енергоефективності BES 2700 MCU. Крім того, годинник оснащений акумулятором ємністю 500 мАг, якого вистачає приблизно на 48 годин при інтенсивному використанні. Він може заряджатися всього за 60 хвилин.