Найтонший у світі складний телефон vivo X Fold3 Pro може вийти на міжнародний ринок

Коли vivo представила X Fold3 та X Fold3 Pro у березні, ми очікували, що ці телефони залишаться ексклюзивом для Китаю, як і попередники. Тепер це може змінитися, оскільки на Geekbench з’явилася глобальна версія.

Телефон з модельним номером V2330 набрав понад 6300 балів у багатоядерному тесті, що свідчить про те, що пристрій готується до міжнародної презентації. Це той самий пристрій, який був сертифікований в Індонезії більше ніж місяць тому, і вже підтверджено, що він має назву X Fold3 Pro.

Виведення X Fold3 Pro на світовий ринок зробить його найтоншим у світі смартфоном, що складається книжковим способом, а завдяки корпусу вагою 219 грамів, він буде гідним уваги ентузіастів смартфонів, які бажають, щоб їхній новий пристрій мав шарнірне кріплення.

Телефон також має чипсет Snapdragon 8 Gen 3, 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X та основну камеру на 50 МП з датчиком OmniVision ззаду. Ціна vivo X Fold3 Pro становить 9 999 юанів у Китаї, що перевищує 1 350 доларів США/ 1 250 євро, і ми очікуємо, що глобальна версія буде ще дорожчою.