Щоб подзвонити в Meet більше не потрібно прибирати в кімнаті

Google розглядає можливість збереження онлайн-класів, навіть якщо вони знову відкриваються восени. Компанія розкрила деякі функції, які планує запровадити для педагогів в цьому році.

Технологічний гігант надасть користувачам Education можливість розмити або змінити свій фон за допомогою завантажених зображень. Відзначимо, ви вже можете зробити це, використовуючи розширення Chrome.

Компанія також планує надати користувачам G Suite for Education і G Suite Enterprise for Education більше функцій модератора, в тому числі можливість завершити збори для всіх учасників, щоб гарантувати, що жоден учень не затримається після закінчення уроку. Модератори також зможуть відключити звук всіх учасників дзвінка одночасно, відключити чат для учасників і обмежити їх коло. Google також планує розгорнути опцію, яка гарантує, що зустрічі не почнуться, поки не прибуде модератор.

Крім того, користувачі, які вийшли із зібрання, більше не зможуть «постукати» в нього, і Meet більше не буде відображати спроби увійти від кого-небудь після того, як модератор відхилить їх двічі.

Щоб зробити збори більш безпечними, Google за замовчуванням заборонить анонімним відвідувачам приєднуватися до будь-яких зборів. Однак школи все ж зможуть дозволити анонімним учасникам відвідувати заняття.

Google також додасть можливість відображати у мозаїці до 49 учасників одночасно.