Samsung розробляє інноваційний акумулятор для смартфона

Samsung випустила дві моделі складаних смартфонів – Galaxy Fold і Galaxy Z Flip. Хоча ці пристрої сильно відрізняються, є й подібні риси. Наприклад, обидва оснащені подвійним акумулятором, по одному в кожному корпусі. Однак ці акумулятори займають багато цінного простору і для інших компонентів вже не залишається місця. Нещодавно виявлений патент вказує, що Samsung розробляє інноваційний акумулятор.

Samsung робить гнучкий акумулятор для складаних смартфонів

В кінці 2019 року Samsung Electronics подала заявку на патент «Гнучкий акумулятор і електронний пристрій». Патент був опублікований 25 червня 2020 року. В документі зазначено, як з технічної точки зору виглядає складаний акумулятор і як його можна використовувати в розкладному телефоні.

Патент, в основному, стосується самої технології. Проте, в документації показані дві різні моделі смартфонів. Використання гнучкого акумулятора повинно бути можливим в обох пристроях. Гнучкий акумуляторний блок складається з двох частин, одна з яких розміщена в кожному корпусі. У центрі акумулятор може згинатися до 180°, що дозволяє встановлювати її навколо петлі.

Гнучкий інноваційний акумулятор для майбутніх пристроїв

Виробники смартфонів постійно розробляють нові рішення в області акумуляторів і технологій швидкої зарядки. Це необхідно не тільки тому, що форм-фактор наших смартфонів змінюється. Ми також використовуємо наші мобільні пристрої для все більшого числа додатків, таких як відеодзвінки з високою роздільною здатністю і онлайн-ігри. Поява 5G також вимагає нових рішень.

Найближчим часом Samsung випустить кілька нових висококласних пристроїв. Galaxy Note20 і Galaxy Note20 Plus та Ultra очікуються на початку серпня, Разом з ними також очікується і новий Galaxy Z Flip 5G.