Samsung представила власні окуляри доповненої реальності

У представлених на ринку носимих пристроїв AR і VR від Apple може з’явитися новий конкурент. Ресурс 9to5Google виявив, що відомий інсайдер WalkingCat поділився парою відеороликів, які демонструють концептуальне бачення Samsung окулярів доповненої реальності.

Окуляри Glasses Lite націлені на звичайних користувачів і дозволять їм дивитися фільми, листуватися, грати в ігри і трансформувати їх в сонцезахисні окуляри. Вони набагато товщі, ніж звичайні окуляри, а в їх лінзи явно вбудований прозорий екран.

Samsung хоче, щоб ці окуляри також дозволяли користувачеві бачити тривимірні цифрові об’єкти реальному світі. На відео архітектор в окулярах компанії “відкрив” тривимірну модель будинку і представив її колегам, які також перенеслися в його кімнату завдяки доповненій реальності.

Також окуляри можна використовувати для управління дроном в режимі реального часу від першої особи. Причому зображення з камери виводиться перед очима оператора.

Glasses Lite більш реалістичні, ніж концепція Next Wearable Computing, але навіть вони скоріше представляють те, що Samsung хотіла б зробити, ніж того, що вона може запропонувати зараз.