Samsung анонсувала планшет для роботи в екстремальних умовах

На виставці IFA 2019 компанія Samsung анонсувала захищений планшетний комп’ютер Galaxy Tab Active Pro, призначений для роботи в екстремальних умовах.

Новинка стала оновленням планшета Galaxy Tab Active 2, що випускається з 2017 року, і успадкувала деякі характерні риси старої моделі, включаючи великі рамки навколо дисплею і фізичні кнопки на лицьовій панелі для управління Android.

Екран пристрою представлений 10.1-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 1920х1200 пікселів і співвідношенням сторін 16:10.

Новинка дозволяє управляти собою мокрими пальцями, руками в рукавичках, а також стилусом S Pen, що йде в комплекті. Пристрій одержав пило- та вологозахист стандарту IP68. Також гаджет сертифікований по військовому стандарту MIL-STD-810, що припускає захист від падінь і ударів з висоти до 1,2 метра.

На жаль, про модель процесора інформація не розголошується, проте, якщо судити за злитими результатами тестів Geekbench, ним цілком може бути Snapdragon 710.

Galaxy Tab Active Pro Galaxy Tab Active Pro отримав 4 ГБ оперативної і 64 ГБ внутрішньої пам’яті з можливістю розширення за допомогою карт пам’яті MicroSD. Встановлена акумуляторна батарея ємністю 7600 мАг. Працює це все на операційній системі Android 9.0 Pie.

Також заявлена ​​підтримка режиму Samsung DEX, який дає можливість виводити зображення на екран монітора з подальшим управлінням за допомогою миші і клавіатури (при цьому можливість управління самим планшетом не втрачається).

Крім усього іншого, новинка оснащена 13-Мп основною і 8-Мп фронтальною камерами, модулями Bluetooth 5.0, NFC, а також роз’ємом USB Type-C.

Ціна на Samsung Galaxy Tab Active Pro буде залежати від обраної конфігурації. Версія пристрою з модулем Wi-Fi обійдеться в 600 євро, а за версію з LTE доведеться віддати 670 євро.