Розкрито характеристики Redmi Note 11 Pro для України

Для китайського ринку модельний ряд Redmi Note 11 був презентований ще у жовтні минулого року, а на глобальному виходить лише зараз, 26 січня. Тим не менше, всі дані про одну з моделей з’явилися вже зараз Матеріали, які вже з’явилися у Мережі, демонструють і дизайн моделі, і його характеристики.

Основний блок камери у китайському Redmi Note 11 Pro нагадує рішення з Xiaomi Mi 10S, а у глобальному варіанті використовується варіант з акцентом на основній камері, що нагадує рішення, застосоване у Xiaomi Civi. За роботу смартфона буде відповідальний чіпсет Qualcomm середнього цінового сегменту (нагадаємо, що у китайській версії використовується MediaTek Dimensity 920 5G).

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 108 МП (окрім цього, є ще два сенсори). У Redmi Note 11 Pro використовується дисплей з частотою оновлення 120 Гц. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 67W.

Глобальна версія Redmi Note 11 Pro буде презентований 26 січня. Окрім цього, у цей самий має бути презентована глобальна версія MIUI 13. Очікується, що Redmi Note 11 при виході на міжнародному ринку буде поставлятися з MIUI 13 та операційною системою Android 11.