Рендер iPhone 12 злили в Мережу

Презентація нової лінійки iPhone відбудеться ще не скоро, проте в твіттері з’явилося повідомлення, в якому демонструється iPhone 12 Pro 2020 зі зміненим набором камер на задній панелі. На зображенні також видно новий сканер LiDAR.

Рендер опублікував інформатор під ніком @choco_bit у твіттері, колишній авторизований постачальник послуг Apple. Зображення було «вилучене» з коду бета-версії операційної системи iOS 14, призначеної для розробників.

Згідно з витоком, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max отримають квадратні модулі камери з чотирма сенсорами. На додаток до датчиків з ширококутними, ультраширококутний лінзами і телеоб’єктивом виробник оснастить смартфони особливістю iPad Pro 2020 року — сканером LiDAR, здатним точно вимірювати відстань до об’єктів на дистанції до 5 метрів.

Це зображення дає більш чітке уявлення про те, як Apple реорганізує виступ камери, щоб встановити новий сканер LiDAR. Наприклад, датчик спалаху може зміститися до середини масиву, щоб звільнити місце.

Як варіант, «радар» будуть застосовувати для реалізації функцій доповненої реальності. З чуток, розробники вже готують AR-додаток, здатний інтегруватися з системами роздрібної торгівлі.

Компанія Apple представить нову лінійку iPhone 12 восени, хоча в деяких звітах вказується, що презентація може бути відкладена через економічну невизначеність, викликану COVID-19. Якщо все піде за планом, виробник представить чотири нових iPhone в рамках серії iPhone 12. За даними мережевих інформаторів, в лінійку увійдуть чотири пристрої з OLED-матрицями: одна 5,4-дюймова, дві з діагоналлю 6,1 дюйма, і одна з 6,7-дюймовим дисплеєм.