Redmi K70E буде представлений на міжнародному рівні як Poco X6 Pro

Як ми вже писали, суббренд Xiaomi Redmi готується представити 29 листопада тріо нових висококласних пристроїв для китайського ринку – K70, K70 Pro та K70E. Протягом останніх кількох днів бренд різними способами дражнив ними на Weibo, і, можливо, це розпалило апетит до одного з них. Скажімо, K70E?

Що ж, на цей випадок у нас є хороші новини. Виявляється, цей пристрій в якийсь момент в майбутньому буде продаватися на міжнародному рівні як Poco X6 Pro. Це стало відомо завдяки сертифікації NBTC в Таїланді, яка пов’язує номер моделі 2311DRK48G з назвою Poco X6 Pro.

Індійська версія, 2311DRK48I, також була сертифікована для продажу в країні BIS, що підтверджує майбутній запуск на субконтиненті. Тепер, останній шматочок головоломки: номер моделі Redmi K70E – 2311DRK48C. Xiaomi та її різні суббренди завжди використовували суфікс “G” в номерах моделей для позначення пристроїв, випущених у всьому світі, тоді як “I” – для Індії, а “C” – для Китаю.

Тож це все вирішує. У майбутньому на світову арену вийде Poco X6 Pro, який повинен отримати 6,67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю “1,5K” і частотою оновлення 120 Гц, SoC Dimensity 8300-Ultra на чолі, до 16 ГБ оперативної пам’яті, до 1 ТБ накопичувача та акумуляторну батарею ємністю 5500 мАг з підтримкою зарядки 90 Вт. Серія X ще ніколи не бачила такого звіра, і буде цікаво подивитися, скільки він коштуватиме.