Новий сервіс OnMail вирішить проблему спаму в поштових скриньках

Edison Software готується до запуску OnMail, нового поштового сервісу, який розробник описує як «перша служба електронної пошти на основі дозволів». Сервіс створений для вирішення сучасних проблем з електронною поштою, таких як нескінченний спам і дратівливі електронні листи від брендів.

Найбільша особливість OnMail — система «Permission Control», заснована на ідеї, що якщо у когось і є ваша адреса електронної пошти, це не означає, що він може відправляти вам електронні листи. Коли користувач вперше отримає лист від нового контакту, OnMail відфільтрує його в окремому полі і дасть можливість прийняти або заблокувати його. Таким чином спам усувається ще до того, як він потрапить в поштову скриньку.

Контакти можна буде розблокувати — управління здійснюється через адресну книгу.

Серед інших особливостей сервісу розробники називають підтримку великих вкладень, швидку доставку листів та захист від трекінгу під час перегляду вкладених зображень.

OnMail запропонує як платну, так і безкоштовну версії сервісу, хоча компанія не сказала, в чому полягатимуть відмінності між ними. Творці планують запустити OnMail пізніше влітку, проте бажаючі можуть зареєструватися на сайті для отримання раннього доступу.