Новий флагман Xiaomi помітили у Geekbench

Компанія Xiaomi планує незабаром презентувати новий флагманський смартфон з чіпсетом Qualcomm Snapdragon 875, який зараз з’явився у базі даних бенчмарка Geekbench (скоріш за все, мова йде про Xiaomi Mi 11). Крім чіпсета, поява смартфона у Geekbench розкрила ще деякі характеристики моделі.

З Geekbench нам стало відомо, що модель набрала 1105 балів у одноядерному тесті та 3512 балів у багатоядерному тесті. Нагадаємо, що недавно у бенчмарку з’явився новий флагманський смартфон Samsung Galaxy S21+, за роботу якого відповідальний флагманський чіпсет Exynos 2100, і його результати були нижчими, ніж у смартфона Xiaomi з чіпсетом Qualcomm Snapdragon 875.

Також нам стало відомо, що у моделі буде, як мінімум, одна версія з 6 ГБ оперативної пам’яті. Наявність чіпсета Qualcomm Snapdragon 875 стала відома завдяки тому, що у списку характеристик є графічний адаптер Adreno 660 (нагадаємо, що у Qualcomm Snapdragon 865+ встановлений Adreno 550).

На жаль, інформація з бенчмарка не розкриває більше ніяких характеристик. Це скоріше перші дані про те, що зможе запропонувати новий флагман Xiaomi в плані продуктивності, ніж повний злив характеристик. Скоріш за все, це Xiaomi Mi 11, адже варто згадати початок 2020 року, коли актуальний флагман Xiaomi Mi 10 став одним з перших смартфонів на Qualcomm Snapdragon 865. Очікується, що модель анонсують у січні 2021 року, зразу після Samsung Galaxy S21.