Нове покоління iPhone будуть продаватися в комплекті з AirPods

У мережі з’явився звіт тайванського ресурсу DigiTimes, у якому в тому числі розповідається про те, що Apple планує впровадити нову для себе практику – комплектувати смартфони бездротовими навушниками. З огляду на той факт, що найдоступнішим варіантом подібного роду пристроїв у компанії є звичайні AirPods, цілком ймовірно, що саме їх і будуть класти в комплекті з iPhone 2020 року.

Що цікаво, інтернет-ресурс також стверджує, що й інші виробники смартфонів планують в наступному році запустити нову “гонку озброєнь”, яка буде полягати у комплектації власних мобільних телефонів бездротовими навушниками. У числі компаній, які наводяться як приклад, крім Apple числяться ще Samsung і Xiaomi. І якщо стосовно намірів Samsung і Apple провернути щось подібне ще якось можна засумніватися, то Xiaomi в 2020 році святкуватиме ювілей – компанії виповнюється 10 років – а тому додати до стандартної комплектації Xiaomi Mi 10 якісь AirDots буде цілком логічним варіантом розвитку подій.

Багато хто, звичайно, сумнівається у тому, що великі виробники смартфонів підуть на такий крок. Але особисто нам здається, що це може бути цілком непоганим способом “пограти” м’язами – кінець кінцями, з огляду на той факт, що смартфони із року в рік тільки дорожчають, немає нічого страшного в тому, що разом з тим і комплектація пристроїв також буде ставати багатшою.