Названа дата проведення заходу, на якому представлять наступну версію HarmonyOS

Huawei проведе щорічну конференцію для розробників Huawei Developer Conference 2021 (HDC 2021) з 22 по 24 жовтня. На заході Huawei зробить анонси, присвячені HarmonyOS, HMS Core 6.0, розповість про новинки розумного будинку і так далі.

Джерело додає, що головною подією Huawei Developer Conference 2021 може стати анонс наступної версії операційної системи HarmonyOS і розповідь про те, що саме вона принесе користувачам.

У минулому році на Huawei Developer Conference 2020 Huawei представила EMUI 11 на базі Android 10.0 з новими характеристиками дизайну і низкою розподілених функцій.

Потім почалося бета-тестування програмного забезпечення для ряду різних пристроїв Huawei. Але більш цікавим став анонс HarmonyOS 2.0 з підтримкою нових платформ, включаючи смартфони, планшети, носимі пристрої, пристрої Інтернету речей, побутову техніку і автомобільні мультимедійні системи.

У грудні 2020 року компанія почала тестування мобільну версію HarmonyOS 2.0 і успішно запустила операційну систему на смартфонах вже 2 червня.