Найкращі вживані електрокари та гібриди для українців з цінником до 10 тисяч доларів

Через дефіцит палива в Україні стали мегапопулярними електрокари та економічні гібриди. Ми вирішили виокремити 5 найкращих (вживаних) авто в цих класах з цінником менше 10 тисяч доларів.

1) Nissan LEAF

Цей японський електрокар давно популярний в Україні та світі. Цінник на вживане авто цієї моделі починається від 8500. Він ідеально підходить для міста, адже заряджається за 7-8 годин від звичайної розетки, а на зарядній станції – за 2,5 години. При цьому на повному заряді акумулятора можна проїхати до 200 км.

2) Renault Fluence ZE

Електрокар французької марки можна купити за $8000. Цей седан виділяється через інших красивим зовнішнім виглядом та хорошою дальністю ходу – до 200 км. Зарядка від звичайної мережі займе 7-8 годин.

3) Smart ED/EQ

Smart ED/EQ – це компактний міський електрокар, що виробляється у Німеччині. Він маленький і може проїхати на одному заряді близько 100 км. Заряджається Smart ED/EQ за 6 годин.

4) Toyota Prius

Toyota Prius – один із найпопулярніших гібридів у всьому світі. Він цікавий тим, що використовує зовсім мало пального (близько 5л/100 км), а також недорогий в обслуговуванні. Цінник стартує від 7 тисяч доларів.

5) Honda Jazz

Автомобіль Honda Jazz ще економічніший – йому потрібно близько 3,5 л на 100 кілометрів шляху. Проте обслуговування цього авто трішки дорожче, ніж в японського аналога.